Само преди месец Борко е помогнал на Преслава на съвместно парти пред българи в Палма де Майорка. Той премахна лошата енергия чрез кадене, а за да намери необходимите 3 трески разковал гардероба в гримьорната й, писа „България Днес“.

„Имаме доста интересна случка с Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има лоши очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода. Нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш! Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки“, разказва Борис Дали.

И допълва: „В стаята имаше един гардероб – опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас – що ли са правили тия, на каратисти ли се правят и т.н. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“. Борис твърди, че и до ден-днешен прави този ритуал на свои близки приятели, на семейството и на двамата си синове.