Ергенът отведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но срещата не мине според очакванията му. Той удари на камък с опитите си да впечатли дамата, която се скъса да прави забележки. Оказа се, че тя не може да яде глутен, и подготвената маса остана почти недокосната. Кристина се оплака и от студената вода в джакузито на яхтата, въпреки че малко преди това се бе гмуркала във морето на подобна температура. Евгени не скри разочарованието си от срещата и логично остави дамата без роза.

След края на епизода вчера, Кристина написа в Инстаграм: "Много съм щастлива, че си тръгнах. А относно напускането ми нека Евгени да разкаже, ако има смелост. Тя бе подкрепена от фенка, която се възмути, че Кристина не е получила думата, за да се сбогува с предаването.

В четвъртък вечер (2 март) е време за нова групова среща, в която момичетата ще излязат на терена, за да играят народна топка. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – „Бодрумските амазонки“ срещу „Средиземноморските русалки“, а победителките ще споделят шампанското със съдията в играта – самият Евгени. Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка във втория сезон на формата. Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно новия „ерген“ на България, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно днес.