След като рева пред Мон Дьо миналата година заради аборта и раздялата с годеника си, сега фолкаджийката, незнайно защо наречена от bTV рап фурия, ще се изповяда и пред Алекс Сърчаджиева. От телевизията явно не са разбрали, че Денислава Сашова, както се казва по рождение, отдавна забрави за рапа и сега участията й са по чалготеки. "Рап фурията Диона ще сподели за най-трудните моменти в живота си – загубата на нероденото ѝ дете и разпадането на семейството ѝ, трудното детство и уроците на съдбата", съобщиха официално от телевизията.

Hotnews.bg припомня, че Диона се ожали миналата година, че се разделила с годеника си малко преди спонтанния си аборт в края на март. Причината за финала на отношенията им била, че той не бил готов за сериозна връзка. Притеснението и стресът покрай скандалите им, както и напрежението от работата, защото Диона не преустановила участия, допринесли за загубата на бебето. „Обвинявам го. Двама ни обвинявам по равно”, каза тогава Диона. Певицата имала проблемна, тежка бременност. Заради аборта изкарала почти две седмици в болница.

„Имаше момент, в който можех да умра, трябваше да ми преливат кръв”, разказа Диона. Непрекъснато си задавала въпроса: „Защо?”. Питала се дали нейният урок е бил да спре с борбата за слава и кариера.