Бившият футболист спечели огърлицата за личен имунитет. Освен че беше защитен от елиминации, той открито посочи втория номиниран – Марго. Преди това пък тайно гласува за Снежана Макавеева и така раздели гласовете си. Не даде нито един за Татяна, която яко се издъни и в играта преди номинациите. Затова тя бе посочена за номинирана от няколко свои съплеменници, сред които бе и Божана. Готвачката имаше доста дрязги с Макавеева, но обясни, че гласува срещу чалгарката, защото ги дърпа назад в игрите. Благо обаче спаси Татяна, като не даде нито един от двата си гласа за нея.

Така на елиминации отидоха Марго и Макавеева, а Татяна е в безопасност, поне засега. Фолкаджийката обясни, че има ниско кръвно и затова често се чувства зле, с което искаше да извини слабата си игра и във вчерашния епизод. За Благо обаче явно тя не е проблем. Както вече писахме, слухове за отношенията между футболиста и певицата се появяват още през 2018 година. По това време Благой е прясно разведен, бракът му с рускинята Есмер Омерова завършва с жесток скандал и той се прибира окончателно в България. С Татяна няколко пъти са засечени заедно в столични дискотеки. Брюнетката отрича да имат връзка, но не крие симпатиите си към мачото.

"Благой Георгиев е мой добър приятел, който харесвам като мъж, но няма нищо между нас. Излизаме в обща компания, забавляваме се и това е", обясни тогава певицата.

Двамата продължават да излизат заедно, а под нейни снимки Георгиев не веднъж оставя коментари колко добре изглежда. Тя самата публикува тяхна обща снимка в опасна близост, но по-късно я изтрива. Авантюрата между двамата е в много преломен момент и за самата фолкпевица. По това време тя се разделя с дългогодишната си половинка и баща на детето й.