След Никол Шерцингер, с която имаха бурна връзка, Григор Димитров се завъртя и около колежката й Пинк. Но нищо повече! Певицата както е известно е семейна и едва ли нещо между тях може да се случи. Просто двамата бяха част от благотворителното събитие Desert Smash в Палм Спрингс. В шоуто участие взеха представители на музикалните среди и актьорската гилдия.

Наш Димитров обаче бе в двойка с голямата звезда в шоуто – певицата Пинк. Българинът първо изнесе урок по тенис на ексцентричната фурия. Впоследствие двамата играха срещу двукратната шампионка на Australian Open Виктория Азаренка и певеца Робин Тик, които спечелиха мача.

Пинк призна, че ѝ е много по-лесно на сцената, отколкото на корта. При едно от разиграванията, тя извика: „Това е толкова страшно!“ На трибуните имаше много зрители, облечени в розово в чест на Пинк, а след мача певицата им каза, че е „добра в други неща“.

Шоуто събираше средства за фондацията Playing for Change, която помага за музикално образование на деца. Desert Smash помага на различни инициативи всяка година. Магията на книгите Edna.bg Магията на книгите Освен Димитров и Азаренка, в събитието се включиха още Каспер Рууд, Франсис Тиаго, Джак Сок, Дона Векич и Марта Костюк. Звездният отбор пък получи неочаквана подкрепа. За малко в шоуто се включи носителят на „Оскар“ Шон Пен, който е фен на тениса и вероятно ще гледа мачове от турнира от сериите „Мастърс“ в Индиън Уелс.