Въпреки че двамата не коментират публично връзката си, Трифонов придружи скандално известната Димитрова по време на откриването на последната й изложба в столична галерия, след което сподели с приятелите си в личния профил във Фейсбук: „Докосване” - една силно завладяваща изложба, творение на най-красивата художничка сред актрисите и най-красивата актриса сред художниците Диана Димитрова. Респект!“

Публикацията бе придружена с кадър от културното събитие, което се състоя преди дни. На него Диана и Владислав се гледат влюбено и са прегърнати на фона на една от новите й картини, обединени под наслов „Докосване“, пише "Телеграф". Именно и затова постът на Трифонов започва с тази дума. Гледайки снимката обаче, тя би могло да се каже, че е употребена и не метафорично, защото двамата наистина са се докоснали. Владислав Трифонов работи в Лудогорец от 2012 г. и реално е част от клуба при всичките 10 титли и огромните успехи в Европа. Наскоро той участва в предаването „Стани богат“, където се представи много силно, печелейки 10 000 лева.

Наскоро Диана Димитрова призна, че в последните два месеца не е имала време за личен живот. Освен подготовката за изложбата, тя бе и на национално турне с постановката „Тютюн“ на Варненския театър, в която се въплъщава в образа на Ирина. Актрисата работи и на щат в Малък градски театър „Зад Канала“, където участва в драматургичната версия на Юрий Дачев „Червено и черно" по романа на Стендал. Режисьор е Бина Харалампиева. „Моите приятели ме разбират. И двете професии изискват пълно отдаване и огромен енергиен ресурс. Мисля си обаче, че не бих си причинила да рисувам толкова големи платна за толкова кратък срок отново“, споделя с усмивка брюнетката. Очевидно Владо Трифонов напълно подкрепя и разбира естественото на работа на своята любима, тъй като и той самият пътува често с отбора на Лудогорец. Така вероятно затваря окончателно и страницата с Юлиан Вергов, с който ги свързва бурна любовна афера завършила с екшън.