В социалните мрежи се завъртя снимка, която е направена през пролетта на 2017г., малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според запознати двамата са имали кратка и неангажираща сексуална афера. Оказа се, че Кристина от години се пробва да пробие на малкия екран. Тя е участвала при Слави Трифонов в забавното „Вечерта на Северозапада“. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски представят хумористични и интересни случки от бита и ежедневието на този район. Била е и участничка в рекламни клипове.

Момата от „Ергенът“ явно иска да е много известна, участвала е и в два фолк клипа. По време на участието си тунингованата мацка не спря да недоволства и да показва претенции. Тя не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала.

Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Бяла Слатина. „Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост“, написа Кристина в инстаграм дни след като напусна шоуто.

Блондинката е свикнала да излиза със заможни мъже, които да я глезят, да ѝ угаждат и да поддържат нейния начин на живот. Заради това смятала, че и в „Ергенът“ всички ще примират по красотата на юристката. Тя е завършила право в УНСС и е правоспособен юрист. Работи във фирмата на баща си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един поглед на профила ѝ в инстаграм може да накара да се запитаме дали риалити героинята ходи с миниоблекло и на работното си място в Следствието, пише “Уикенд”. На кадрите тя прилича на сервитьорка или танцьорка в бар, но не и на адвокат.