Мария Лалева, както се казва бъдещата снаха на ромската перла, и наследникът на певицата учат заедно в школото в Етрополе. Именно там двамата се запознават. Първоначално Лоренцо и бъдещата му булка били само приятели. Ходели заедно на училище. Дори седели на един чин. Имало огромна хармония между тях, но не и искри. И чак когато завършват, между тях пламва любов. Това се случило през миналата година.

В профила на девойката има безброй снимки с наследника на ромската перла. На повечето от тях двамата са още тийнейджъри. Интересно е, че засега Лоренцо не е публикувал нито едно фото с бъдещата си жена. Единственото Софка е шернала снимка с красавицата Мария.

Синът на ромската предлага брак на любимата си, която е негов набор, преди няколко седмици в Дубай. Лоренцо пада на колене насред пустинята и иска ръката на Мария, която освен съученичка е и комшийка на семейството на Софка. Сватбата ще се състои през следващата година. А годежът и самият купон ще бъдат ненадминати, разкри наскоро лично изпълнителката на редица хитове.

Маринова е много близка с бъдещата си снаха. Мария редовно ходи на гости у ромската перла. Не пропуска и голям концерт на певицата, разбра още "България Днес". "Двете са много гъсти. Софчето и Мария са първи дружки", обясняват пред вестника близки до семейството на Маринова.

Последното известно гадже на Лоренцо бе Таня. Момичето също много си допадаше със Софка. Ромската перла дори заведе влюбените гълъбчета на почивка в Дубай преди повече от две години.