Но думите, които изрече, са показателни - още повече, че предаването, в което арменецът влага душата си - шоуто за имитации "Като две капки вода". С присъщата си откровеност, бившият водещ на предаването и партньор на Димитър Рачков обяви, че не гледа шоуто, защото... не му било интересно. Това взриви зрителите в мрежата в буквален смисъл.

"Хората го гледат, интересно им е, но на мен не ми е. За мен предаването беше работа и аз си я вършех. Отлично знам как стоят нещата отвътре и ми е изморително и скучно да го гледам като обикновен зрител", хвърли бомбата Зуека, с което явно намекна и за шашми, за които публиката не подозира.

Отдавна имаше съмнения за нагласени бутони, уредени победители, нагласен зрителски вот и вот на журито дори... А сега и казаното от водещия-художник допълнително подпали фитила на мнозина. Колкото до настоящите водещи, Зуека заяви, че първо е трябвало мястото му да бъде заето от Краси Радков, но впоследствие са решили това да бъде Геро. "С Митето работехме добре. Сигурен съм, че с който и от двамата да беше се събрал след мен, щеше пак да се получи отлично. Герасим е голям образ и много талантлив, радвам се, че е той", каза Зуека.