29-годишният Станислав Иванов е с три години по-млад от чалга изпълнителя, но двамата имат не само визуална прилика, но и по говора им можеш да ги припознаеш, смятат зрители на Hell's Kitchen. На Стан му липсва единствено хиалурон в устните, за да може да дублира напълно фолк идола. Иначе и двамата са с изваяни тела на аполони, огромни татуси по телата и чаровни усмивки, които със сигурност подлудяват жените.

Приближени до перничанина Стан не смятат, че той умишлено го копира, просто чиста случайност е сходната им визия и начин на изразяване. Иначе в предаването младежът демонстрира не само плейбойски имидж, но и твърд характер. Той изобщо не се дава в словестните битки с друг от участниците - Кристиян, който не веднъж го провокира и дори доведе до ситуация на изгонване от шеф Ангелов. Сладникавият готвач е трън в очите и заради харизматичното си присъствие в играта, смятат зрители. Отделно не веднъж получи и сериозни похвали от Виктор Ангелов, а това донякъде му изгражда образ на финалист и претендент за голямата награда.

Станислав има собствен бизнес в Перник - малка работилница за торти. Майка му запалва страстта му по кулинарията, а баща си губи преди година, което е личната му драма и в същото време мотивация в стремежа да бъде победител в кулинарното предаване. Чаровникът не е звезда от вчера. Той има над 150 хиляди последователи в ТикТок, след като му хрумва идеята да готви гол до кръста. Не понася критика, а зодията му Скорпион предполага, че знае как да се измъква от трудни ситуации. В едно от предишните издания на Hell's Kitchen се размина на косъм от изгонване. Шеф Ангелов буквално го постави в ситуация "Сваляй куртката!", но след това я замени с чисто нова и го остави да продължи участието си.