Певицата се доверила на един от най-добрите готвачи у нас за хотела в парк "Кайлъка" в Плевен, на който стана собственик неотдавна. В него Токев избира гурме специалитети, изготвя меню и подбира продукти от района. Шефът отговаря и за готвачите там, които изненадват не само български, но и чуждестранните гости с уменията си.

Междувременно топ готвачът има и други частни участия за партита на звездни особи, работи и в ресторанта си, за който най-много се грижи семейството му и в частност съпругата му Мария. Именно тя е човекът, който защитава яростно съпруга си, след като го хващат да шофира в нетрезво състояние и едва не катастрофира. Готвачът дори бе за кратко и в затвора. "Андре никога не е имал проблеми с алкохола през 34-годишния ни семеен живот. Той много спортува и не може да понесе голямо количество алкохол. Работи повече от 12 часа на ден, не усеща умората и просто в един момент се сгромолясва. За съжаление, през годините е имал и други неприятни случаи - влизал е в болница, дори е припадал на работното си място. Преумората е причина за всичко", защити Токев преди време Мария, цитира "България Днес".

В нета тя обясни и че 53-годишният й съпруг има два прекарани перикардита и не може да работи като 30-годишен, но въпреки това не спирал, но никога не е бил алкохолик. "Спрете с това, че му треперили ръцете, защото бил алкохолик. Това са глупости! Треперят и ръцете на баба му, която беше асистент на хирург и много работеше. Казваше, че това е положението при пръстите, след като години наред е държала инструментите. Треперят и ръцете на майката на Андре, треперят и неговите. Андре е ходил и на лекар, но докторите не могат да му помогнат. Треперят му ръцете, когато трябва да направи нещо фино в кулинарията, но това не е, защото е зависим от алкохола", защитава мъжа си Мария.