Когато си ги смени с по-големи, в тв интервю тя обяви, че си подарява „предните гърди“, имайки предвид предишните импланти. През уикенда те бяха атракцията на битака в столичния квартал „Малашевци“. Първоначалната им цена бе 40 лв., но при покупка на целия комплект има промоция - новият собственик ще може да се сдобие с отстъпка от цели 20 лв.

Силиконката обясни, че още преди години е дарила „предните“ си гърди с благотворителна цел. „Нямам представа защо са си позволили да ги препродават“, чуди се Джулката.

Старите й импланти стигнаха до битака.

Припомняме, че преди години фурията си подмени имплантите с двойно по-големи и обеща, че ще дари вече използваните от нея на друга жена в нужда. Тя разказа, че известно време имплантите били съхранявани в специална кутия в дома й, докато най-накрая се намерила подходяща дама за тях. През посредник Гани дарила силикона. Днес с изненада и недоумение разбрала, че те се продават.

В момента Джулиана Гани може да се похвали с 1000 кубика силиконови импланти. С този размер на бюста тя се нарежда в челните места на жените с най-големи гърди у нас. Красавицата скоро стана майка за втори път и обмисляше да си ги подмени, но за момента няма такива планове. „Не са ми мръднали! Бомба са“, каза още пред „Телеграф“ плеймейтката.