Изпълнителката отказа да навлиза в подробности в болната тема, но благодари и увери, че е добре. "Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви радвам, да ви срещам и да се забавляваме заедно! Да правя красиви проекти и любими песни вече повече от 20 г. за вас. Много неща са зад гърба ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и спомням!", написа заралийката в Инстаграм.

Първата колежка, която я подкрепи беше Преслава. Добричлийката остави сърце под поста й. Подкрепа получи и от Ивайла Бакалова, Лияна, Галин, Анелия, Диона, Николета Лозанова и дори Светлана Гущерова, която я раздели с Християн Гущеров.

Мария показа, че е настроена изцяло на позитивна вълна и няма намерение да гледа назад. Съдът наложи домашен арест на Мирослав Соколов, настоящ съпруг на Мария, заради закана за убийство и нанесена телесна повреда. По непотвърдена информация певицата е била бита в семейния апартамент в София във вторник. Първите думи на Мария бяха, че тя е добре и на този етап няма да коментира повече.