Мускулите на актьора са спихнали като спукана надуваема топка, а плочките на корема му май ще се окажат менте. Едва ли някой би посмял да отрече, че Филип Буков обича спорта и тренира много. Забележителните му мускули обаче май не са резултат само от спорт, а по-скоро от химия, смятат експерти по темата. Дни след като обяви, че напуска „Сървайвър” поради здравословни проблеми, звездата от сериалите „Татковци” и „Откраднат живот” показва снимки „преди” и „след” риалитито за оцеляване.

„Прекарах три седмици в играта и още няколко дена в болницата. На лявата снимка съм 90 кг, а на дясната - 81. Незабравимо преживяване, което за съжаление приключи прекалено рано за мен. От няколко дена съм вкъщи и се връщам към нормалния ритъм на живот. След още месец ще пусна снимка как изглеждам и дали съм успял да си върна килограмите”, написа актьорът.

Силно впечатление прави, че докато при други участници отслабването е за сметка на мазнини, при него като че ли е стопило мускулите. Коремът и гърдите на Буков съвсем са се изгладили. Само за три седмици от тяло на културист той вече има тяло на съвсем нормално средностатистическо младо момче, което обича активния начин на живот. Това не е лошо, само че буди съмнения, че актьорът май е ползвал доста химия, за да изгради телесния релеф, с който кара фенките си да припадат пред телевизорите.

„Няма как тези мускули да изчезнат за 3 седмици, ако са „правени” само със спорт! Така спадат мускулите на хора, които ги надуват с химия”, коментира пред „Уикенд” фитнес експерт. Въпросната химия най-вероятно е била спряна при влизането в играта и това е довело до изчезването на забележителния релеф на звездата. „Ако от химия се мине директно на глад, се отключват много сериозни проблеми”, обясни пред „Уикенд” същият експерт.

Той смята, че е възможно употребата на вредни за здравето, но извайващи фигурата, вещества да е причина за сърдечния проблем на Филип, заради който актьорът отпадна от риалитито. Както стана ясно, той влезе в болница след няколко припадания от глад в Доминикана, където тази година се снима шоуто.

Преди дни Буков съобщи, че е получил блокаж на дясната сърдечна клапа. Пулсът му падал и това водело до чести припадъци. Филип Буков е единственият участник в „Сървайвър” тази година, при който мускулите изчезнаха от глад. При останалите в играта те изпъкват още повече, след като отслабнат, което е логично, защото с отслабването се губи мазнина, която „скрива” релефа на тялото. Георги Валентинов например пристигна в Доминиката с очевидно отпуснат корем, а вече има плочки, Благо Георгиев също не се е стопил, да не говорим за фолк певицата Татяна, от която скоро ще останат само кости и мускули, покрити с малко кожа.