В началото тя отричаше, вероятно страхувайки се за живота си, но после призна и издаде шокиращи подробности. Последният съпруг на певицата, на който му предстои тежко дело за домашно насилие, се оказа доста опасен човек, а силата на юмрука му са изпитвали и други хора. Един от най-върлите почитатели на лекия жанр се ожали, че е имал спречкване с побойника и разказа какво се е случило.

Веселин Любенов, по-известен като "Ловеца на автографи", е имал сериозно спречкване с Мирослав на морето и разказа подробно на какво е способен насилникът Мирослав, който няма проблем с раздаването на крошета на значително по-малки и слаби от него момчета и момичета. "Аз също имам леко спречкване с него без да съм му направил нищо на този мутряга. Един път на хотел в Лозенец дойде неговата в известно столично заведение за ядене. Като мина тази аз от уважение (нищо ,че сме се сдърпвали преди ) казах: "Добър ден"! И нито за снимка, нито за нищо съм я молил. Тази гаднярка не ме поздрави и май е накарала тоя, Миро ли е, какъв беше, да излезе да ме сплаши...

Веско се връща на случая в Лозенец, когато по заръка на певицата последният й мъж започнал да го бие."Започна да ме удря силни крошета в слабините този гадняр и да ме заплашва заради едни стари неща с Мара отпреди 100 години, че съм й счупил емблемата на колата, а това съвсем не беше така". По всичко личи, че Мария и Мирослав са свикнали да си решават проблемите като истински мутри, така че за никого не е изненада, че ударите са се пренесли и по нейното лице, заключават от Блиц.