"Благодаря за всичко, което имам, за семейството, приятелите и любовта! А това беше моето Vanity Fair birthday party", похвали се Маги, като подчерта също, че е имала вълшебен рожден ден с любими хора. Партито е било в две части, първата е била обяд в ресторант, а вечерта е завършила в едно от препоръчаните от нейни близки места за празнуване. "Имах най-вкусната целувчена торта, която ми е любима от поне 5-6 години. Имах и страхотна украса! Абе хубаво ми беше. Обичам ви, хора!", оповести още тя.

Напредналата бременност е само в месеците, но не и в наедрялото коремче, става ясно от снимките, които певицата показа в Инстаграм. Тя е облечена в много прозрачна и провокативна рокля, с която показва малко заоблено коремче. Наскоро тя сподели пред медиите, че е готова с името на бебето. „Измислили сме име на бебето. Готови сме с това, но засега си е наша много малка и много важна тайна“, заяви брюнетката. Певицата добави, че като бъдещи родители все още не са започнали с покупките за бебето. "Изчакваме още малко. На прага на седми месец съм и има още време. Не съм мислила и за Бейби Шауър", обясни още изпълнителката.

Бъдещата майка е направила списък с подаръци и всичките й гости ще подаряват нещо от изброените от нея неща. "Полезно е като цяло. За да не се припокриват и нещата, които ти си купила с това, което ще ти подарят. Улеснява гостите доста. Ще се замисля дали да го направя. Звучи полезно“, вълнува се Джанаварова.

„Полът на бебето се знае. Направихме парти за разкриване на пола, събрахме се с най-близките. Беше много забавно и цялото изживяване е много готино“, издаде още брюнетката и добави, че се притеснява как ще се справя като майка.