При това в нещо, което е много популярно сред младежите и тийнейджърите. Става дума за нашумелите в последните месеци балони с райски газ. Порасналият син на фолклегендата ДесиСлава има персонал, който разнася стоката по адресите.

Бизнесът на Майки е ситуиран в родния му град - Пловдив. Най-вероятно ДесиСлава е помогнала по някакъв начин на първородния си син. Певицата има още едно дете. То се роди преди няколко години и е плод на любовта й с боксьора Благой Найденов. Майки е от първия мъж на ДесиСлава - Михаил. Той от години живее в Америка. От известно време насам Майки опитва да популяризира бизнеса си. Той постоянно споделя оферти от начинанието, с което се е захванал. Признава, че работи всеки ден, при това денонощно.

Майки от години искал да има нещо собствено, а не да работи на заплата. Затова вижда възможност в продажбата на балони с райски газ, които са много популярни сред купонджиите, като едно добро начало на кариерата си. В края на юли миналата година парламентът забрани продажбата на диазотен оксид на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места. Дискотеките например са закрити пространства и продажбата там е абсолютно незаконна.

Промените в закона забраниха още продажбата на райски газ и пълнители с него на територията на детски градини, училища, общежития за ученици, лечебни заведения, на спортни прояви и обществени мероприятия, организирани за деца и ученици, както и във вече споменатите закрити обществени места. На тези места логично се забранява и употребата на райски газ.

В същото време наследникът на ДесиСлава продължава да се носи на крилете на любовта. Майки има връзка с красавицата Анжела Станкова. Двамата вече са като истинско семейство. Освен че живеят под един покрив, те се грижат и за малко кученце. Палето е винаги с тях по време на разходките им през уикенда. "Моята половинка, моята подкрепа, моята любов! Обичам те", гласи написаното от Анжела по адрес на Майки. Бъдещата снаха на ДесиСлава работи в салон за красота.