Това заяви пред "България Днес" адвокат Денислав Асенов по повод последния сблъсък на ченгетата с актьора, отказал да даде проба за наркотик. От думите на Асенов става ясно, че към момента с Бахаров не са могли да се чуят и да говорят в детайли какво и как е станало, защото артистът има представления и е зает.

"Тепърва ще се срещнем в София. В момента Явор има представление някъде в провинцията. Когато се видим, ще се запозная със случая, но този път не е много по-различен от миналия", смята адв. Асенов. Изказването на защитника е по повод това, че само преди дни актьорът отново попадна под прицела на ченгетата. Миналия петък артистът е спрян от пътни полицаи на пътя София-Варна за рутинна проверка. Когато униформените виждат кой е зад волана, веднага искат да му направят тест за наркотици.

Бахаров отказва, каквото право има, но това предизвиква ченгетата да му вземат книжката и да свалят номерата на колата му. След това актьорът вика такси и си продължава по пътя за София, като се извинил, че има представление, писа "България Днес". Автомобилът му е репатриран до безопасен паркинг. Предстои адвокат Асенов да се запознае със случая и за трети път да се захване да спасява актьора. Припомняме, че само преди месеци Бахаров бе спипан да пафка трева на столична улица и бе арестуван. Прокуратурата се отказа да повдигне обвинения заради малкото количество марихуана. Дали сега ще го закъса наистина, ще разберем в най-скоро време.