При гостуване при влогърката Ивка Бейби, продуцентът и изпълнител сподели разочарованието си от бизнес подхода, който се състои в уронване престижа на конкурентите.

„Факт е , че има хора в нашия бизнес, които ходят в конкретното заведение и казват „Не викайте Лидия, тя няма да напълни заведението. Не викайте от Алфа… Те Алфа мюзик не могат да пеят. Викнете нашите…“ там двама – трима някви, с които работи въпросния мениджър... Но нас няма как да не ни викнат... все рано или късно ще ни викнатт... И вече когато отиде Лидия, Симона или аз, или Адам, както стана онзиден и интригата лъсва…, а собствениците виждат, че са били лъгани, и ни канят пак“, оплаква се Галин, без да споменава конкретни имена.

Думите му обаче кореспондират 1:1 с казаното по-рано от Андреа пред тик-токърката Глориа Йорданова, и без съмнение той говори за компанията на Меди. Андреа обаче не спести името на шефката на фирма „Мега стар“ и партньорка с Меди Сашка Стоянова, за която заяви, че подлива вода на конкурентите на представяните от нея артисти. Тя демострира и недвусмислена си подкрепа по темата, споделяйки точно тези думи на Галин (с когото преди време имаха вражда, б.а.) в своите социални мрежи, пише LifeOnline.bg.

По думите на Андреа, която сама подчертава, че винаги показва нередностите в бранша, Сашка имала навика да звъни на собствениците на заведения и да „плюе“ конкурентните изпълнители, подчертавайки, че те нямало да свършат работа и ще изгонят клиентите им, след което веднага след това предлагала хората, с които тя самата работи, като в основата са Мехмед Гогов – Меди и цялата му рода, които също станаха певци по неволя.

„Тя има много арогантен подход към хората. Както към изпълнителите, така и към кръчмарите – сподели мениджър, който се занимава с организиране на събития от всякакъв род – Когато попитаме за някой изпълнител от нейния каталог тя ни обявява една цена, след което звъни на заведението и им дава по-ниска цена, за да ни прецака.

В крайна сметка има случаи когато дори самият изпълнител не знае, че е пял за по-нисък хонорар. Има случаи, в които ни бави по месец за да даде дата и в крайна сметка заведението губи интерес, а ние клиент и работата си. Но на нея това въобще не й пука.“, недоволства още човека от бранша и завършва. „Тя е ужасно неколегиална и некоректна. Такъв човек няма място в бизнеса и трябва да бъде изчегъркан!“, завършва с огорчение потърпевшият.

Не е ясно дали спряганата за собственик в сянка Галена е в течение на методите на работа на подставеното си лице, но всички извън „Мега Стар“ са вдигнали ръце от наглото поведение на Меди и Сашка, която менажира още Софка Маринова и Деси Слава.