Това ще се случи в едва втория сезон на играта в ефира на bTV и за трети път в 22-годишната ѝ история у нас. „Да разказвам или направо да кажа верния отговор?“, с хладнокръвие и увереност пита забележителният участник на метри от върха в играта. „Това е исторически момент, дай да те прегърна!“, ще възкликне водещият Михаил Билалов, който няма да може да скрие радостта си при всеки следващ светнал в зелено отговор.

“Удивителното в “Стани богат” е да наблюдаваш как участниците си доказват, че е имало смисъл да четат всичките тези книги, да учат и да са любопитни към света. Свидетел съм как знанията им се материализират и колко щастливи са те при всяко светване на отговор в зелено. Наистина нашето студио е едно от малкото останали места, където да си умен е готино!”, коментира водещият на играта.

Пенсионираният журналист Лазаров с играта си ще демонстрира завидни познания, умело използване на жокерите, невероятно спокойствие и премерен риск, ще бъде аплодиран в публиката от своята съпруга и един от внуците си. След края на своето участие той дори ще се просълзи, но това ще се случи едва когато чува от съпругата си емоционалното признание, че е играл страхотно и колко много се гордее тя с него. До този момент в „Стани богат“ само двама участници са стигали до последния въпрос в дървото на играта, като само единият успява да отговори правилно.