Това разкри пред „Телеграф“ певицата Роксана за новия мъж в живота си. Предпочита да не разказва с подробности какво се случва с връзката й, споделяйки правилото, че любовта обича тишината. „Мога да кажа, че съм щастлива. Видяхте го, факт е, че сме заедно, имам човек до себе си, появихме се заедно на събитие, нямам намерение да се крия, но не искам и да изпадам в подробности“, добави тя. Любовта е движеща сила в живота й и признава, че не може без нея. „Той ми дава сила и ме подкрепя в трудния живот, особено ние певиците. Радвам се на малките неща, не робувам като някога на подаръци или сладникави романтични жестове, но оценявам, че е до мен”, категорична е изпълнителката от звездния отбор на „Хелс кичън“.

След като за раздялата с бащата на втория й син се изписа доста, сега предпочита да пази любовта си само за себе си, било то от суеверие. Преди месеци певицата взриви с новината, че слага край на брака си. Всичко започна с една нейна публикация в социалните мрежи, която гласеше, че има нужда сама да може да взима решения за това кога да яде, кога да спи, с кого и т.н. И колелото се завъртя. Изпълнителката преминава през тежкото решение да сложи край на втория си брак. Месеци по-късно казва, че не е лесно да се възстанови след такова нещо, особено когато има замесено дете, но понякога това е единственото решение, което може да те изведе от порочния кръг.

„Край се слага трудно, но когато трябва да се правят прекалени компромиси, въпреки теб самия не е добре. Винаги съм казвала, че с прошки не се живее. Дай да си простим това, после друго, не това е само начин да трупаш негативни емоции“, обяснява певицата. Смята, че двамата така не са успели да си паснат, нито като характери, нито като начин на живот и добавя, че и възрастта има значение. Това, което иска да се знае със сигурност, е, че не е сложила край на връзката си с Александър заради новия мъж. „Той се появи по-късно – в точното време и на точното място, за което благодаря на съдбата. Просто щастието, семейството, за което се борех и ви показвах, беше само на снимки, но действителността беше друга”.