Наскоро Бодурова пусна подигравателен коментар във фейсбук профила си заради размера на дарението от 1000 лв към ФК Левски за погасяването на дълговете на тима към НАП, което Лили Иванова направи.

Изглежда, че между двете има доста дългогодишна война, която няма изгледи изобщо да приключи някога. И въпреки че примата на родната популярна музика до момента не е намерила за нужно не само да не отговаря на провокациите на колежката си, но и дори да намеква с нещо за това в профилите си.

Според скорошен и доста активно тиражиран в публичното пространство слух, близък и до двете певици издава, че причината те да не се долюбват много-много, изобщо не е свързано с гласовете им, а с доста по-тривиална тема - мъж. И не кой да е мъж, а Личо Стоунса.

Известно е, че преди десетилетия Лили Иванова е имала любовна авантюра с прочутия китарист, но впоследствие двамата късат със скандал, тъй като той се пропива. Кичка пък кани точно Личо да свири на концерта й през 2016-та година, което Лили Иванова приема като лична обида и се нахъсва срещу Бодурова. Доколко това съвпада с нагласата на Лили Иванова към Кичка Бодурова и обратно обаче, само времето ще покаже.

Любопитна подробност е, че тогава Лили Иванова не уважи поканата на Кичка Бодурова да присъства на общ концерт на родни изпълнители в Америка. Очевидно враждата между двете няма скоро да се потуши.