Хора от кухнята на кулинарното шоу "Хелс Китчън" издадоха, че големия победител е не друг, а мачото на този сезон - мускулягата Станислав Иванов. В интерес на истината още от самото начало на продукцията видимо се налага образа на мачото и той е сред най-хвалените участници в Кухнята от шеф Виктор Ангелов.

Стан също така отнесе и критики при представянията на гозбите си, но хвалбите към него често водеха на мисълта, че вероятно той ще е един от финалистите. Иванов беше и на косъм от изгонване заради вечните му кавги с друг от участниците, но Ангелов така и не го освободи от шоуто, макар че всичко отиваше към гонене.

Снимките на предаването вече са приключили, а след като прожекторите в кухнята загаснали за цяла година, всички участници се събрали да полеят края на сезона и победата на Станислав в известен столичен пиано бар, разкриват от LifeOnline.bg. Там те празнували шумно и поздравявали победителя с песни и тостове. Източници повдигат и завесата за миналото на секси сладкаря. В тийнейджърските си години, произхождащият от ямболските села левент прекарвал летата на морето в Обзор, където родителите му имали скромно заведение.