След като ядоса феновете на Кичка Бодурова с имитацията си, вчера 65-годишният актьор буквално падна на сцената, докато изпълняваше песен на Кали. Пременен в черна тясна и доста разголена рокля, Гърбов не можа да запази равновесие и се пльосна по колене, но продължи да пее самоотвержено. Всички участници станаха от столовете си, за да го подкрепят, на помощ се притекоха и водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, видя само Hotnews.bg, който единствен разполага с кадри от сакатлъка и който внимателно ще следи как се използват те.

Въпреки издънката зрителите харесаха Гърбов като Кали и признаха, че много са се смели на изпълнението. "Ох, така не съм се смяла много отдавна. Благодаря за което. Велик Христо Гърбов", коментира зрителка. В седмия лайв на „Като две капки вода“ най-много точки от жури, ментори и зрителите на NOVA събра Кали. Певицата беше в ролята на незабравимата българска изпълнителка с ангелски глас Ваня Костова. Тя покори сърцата на всички с изпълнението на „Искам тази нощ нещо да ти кажа“.

„Песните на майка ми са изключително сложни за имитация, но докато гледах това изпълнение ми се прииска да изляза на сцената и да изпеем поне една дуетна песен заедно“, не скри вълнението си след представянето на Кали синът на Ваня Костова – Боян Михайлов.