Феновете му направиха съпоставка с пропуските за една от последните изяви на Лили Иванова, където най-евтиният билет беше стотак, а най-скъпият 500 лв. Миро пък се изхвърли с цена от 110 лв. за ВИП място, а най-евтините са по 70 лв., а той все пак не е Лили Иванова, коментират в средите и обричат предстоящото му мероприятие на провал.

"Надценил се е доста с такива скъпи билети. Нямаме спомен колегите му от неговия ранг да са пускали такива цени. Нито Графа, нито Любо Киров, с които все пак си ги мерят. Та да видим кой колко хора ще събере, Графа на стадион Васил Левски или Миро в халето на "Пиротска" 5", коментират в гилдията.

Предстоящият концерт на бившия член на дует "Каризма" е съвсем скоро - на 28 април. Според заявения интерес във Фейсбук, желаещите да присъстват са едва 53 души. Слабият интерес вероятно се дължи на високите цени на билетите, а на Миро не му остава особено много време да промени ситуацията и май ще му се наложи да раздава пропуски на приятели, за да напълни залата.