В имението на любовта буквално се разрази „буря“ от страст, след като по време на усамотението на Евгени с Джия започна да вали проливен дъжд. Двамата се възползваха от романтичния момент, за да излязат под открито небе и да споделят моменти на нежност пред погледа на останалите момичетата, които през това време не ги изпускаха от поглед от къщата, видя Hotnews.bg.

„Колко хубаво вали… Обичаш ли да ходиш под дъжда? Искаш ли да отидем?“, подкани Евгени сексапилната фолк певица, която в момента подготвя триумфалното си завръщане на сцената с нова песен. През това време Елена и Виктория също излязоха в двора под претекст, че искат „да се пречистят“, но истинското им намерение да прекъснат Евгени и Джия далеч не се увенча с успех, след като двамата дори не ги забелязаха, отдадени изцяло един на друг.

Между виртуоза и певицата последва страстна целувка, за която открито завидя дори и Валерия. „Толкова приятно и романтично може би не съм се чувствала никога“, не скри емоцията си Джия след чувствения момент.