Брюнетката се закле пред почитателите си, че говори истината заради идващия Великден и обясни, че Благо е запознат с решението, което самата тя опредили като крайно. Припомням, че тя бе за няколко дни в Доминикана, където се снима "Сървайвър" и може би тогава е казала на бившия футболист, че го напуска. Полина се радва на подкрепата на родителите си, въпреки че вдигна сватба само преди година.

"Златка много пъти е казвала за Благой, че не държи на думата си", напомни почитател на Поли, след като тя обяви решението си. Повечето й следовници одобряват развода и й желаят да срещне истинската любов. Други обаче заподозряха, че написаното е просто реклама за "Сървайвър", в който участва Благой и Поли действа като момите от Ергена, като пали скандали в социалните мрежи. "Много сме различни. не това, което очаквах", обясни Поли.

Само преди дни тя бе категорична, че още е с мъжа си, но пък започна да се показва без венчалната си халка. Сега показа, че трие и татуировката, направена заради Георгиев. Hotnews.bg припомня, че двамата се разделиха заради заминаването на Благо в Доминикана в началото на месец февруари. Преди това бяха неразделни и непрекъснато демонстрираха любовта си.