Милионерската съпруга Светлана впрегна две от трите си деца в подготовката за празника На Велика сряда сексапилната моделка разпъна масата и сформира домашна бригада за боядисването на яйцата. Първи помощници й бяха дъщеря й Анелиа-Добромира и средното й дете Добромир.

Многолюдното семейство се подготви солидно за Великденските празници - бояджиите оцветиха цели две кори яйца. Бройката им не е изненада, тъй като къщата на Гущерови винаги е пълна - освен Светлана, Христиан и трите им деца, там живеят майката на Гущерова - Кунка, както и няколко гледачки. По всичко личи, че блондинката спазва стриктно християнските обичаи, въпреки че не прекрачва прага на църква.

Светлана многократно е споделяла, че когато направи това, винаги й се случва нещо лощо. Поради тази причина и трите й деца все още не са кръстени. Това обаче не пречи на г-жа Гущерова да спазва празничните обреди. Със сигурност най-доволен от това е съпругът й, който се оказа ревностен християнин. Неотдавна Светлана отварите вратите на семейната спалня и показа, че нощното шкафче на мъжа й е отрупани с поне дузина икони.