Непосредствено след усамотението с Евгени в градината, което тя лично инициира, защитничката на беззащитни животни се спъна в роклята си и направи кълбо пред очите на виртуоза. Макар и с ожулени колене, моделката бързо успя да се изправи, а Генчев веднага ѝ се притече на помощ, видя Hotnews.bg.

„Браво, Вале, добър ход! После ще падна и аз“, лукаво се извика Джия, поставяйки под съмнение, че Валерия се е препънала без да иска.

В имението бе допуснато медицинско лице, което да почисти раните на пострадалата, а кръвясалите ѝ колене притесниха и най-отявлената ѝ конкурентка Елена. „В никакъв случай не ми става приятно, нито се събужда някакво злорадство в мен – дори напротив“, заяви редакторката от Севлиево. В типичния си хаплив стил Джия подхвърли, че е много възможно Валерия да е станала жертва на женски клетви.

„Явно много сте ме клели, за да се пребия. Дано да ви е за урок, момичета, че не се знае какво ще се случи и на вас другия път. Трябва едно червено конче да си вържа“, закани се кучкарката.