Една от любимките ни от малкия екран, журналистката Ева Веселинова , бе посветила последните две години на своите прекрасни дечица - близнаците Стефания и Борис . Двамата имаха чудесен повод за празнуване преди седмица, защото навършиха 2 годинки. Самият рожден ден семейството посрещна в една от вилите на брега на язовир Доспат, от която се откриваше страхотна гледка към сините води.

Прави впечатление, че Ева, която само до преди месец-два бе критикувана, че не може да свали килограмите от раждането, е успяла да се втали ударно и вече няма разлика с фигурата й от преди. Припомняме, че блондинката призна, че възнамерява да се върне на екран след майчинството и очевидно свалянето на килограми е само началото на тази нова трансформация, пише zajenata.bg.

По-късно празникът на малчуганите се пренесе в дома им, където имаше специално парти, посветено на рождениците. Само преди няколко дни Веселинова сподели, че възнамерява да пусне близнаците на ясла, защото вече свърши 2-годишното й майчинство. Но тя не е кандидатствала през официалната система онлайн, а смята да запише децата в частна ясла. По предварителните й изчисления разходите за частната институция ще възлизат на около 2000 лв месечно, което си е сериозно перо във всеки бюджет. Но ако блондинката наистина се върне на екран, едва ли парите ще са проблем за семейството.