Случката се разигра в един от най-вървежните нощни клубове на Благоевград преди няколко дни, разказват свидетели. Веселбата започва още с излизането на Галена на сцената, като тя приема доброволно подадената й от бармана напитка и започва да кърка на сцената. Предава лични поздрави на собственика. Малко по-късно палавата изпълнителка вече се чука с всички присъстващи. За кеф на феновете й, те подават чаши към певицата, а тя не им отказва наздравица.

Галена вдига наздравица с клиентите.

Това е само началото на излагацията. Провокациите продължават, когато Галена започва да вдига единия си крак във въздуха. На показ на всички лъсват черните й бикини, а част от мъжката аудитория в дискотеката изпада в истински екстаз. Във вихъра на позора Галена вече не иска да стои на краката си и започва да сяда по пода в чалгаджийницата. Въпреки това тя стиска здраво микрофона си и продължава да пее своите хитове и да поздравява заведението за рождения му ден.

След по-малко от месец, на 21 май, звездата ще навърши 38 години и подобно фриволно поведение хич не й отива, коментират присъствали на пиянската оргия пред "България Днес". Мнозина оприличиха участието на Галена като това на Андреа. По-рано този месец бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев втрещи всички, като излезе силно пияна на свое участие. Тя не успя да се задържи на краката си в даден момент, а изпълненията й звучаха крайно фалшиво.

По-късно фолкпевицата реши да направи шокиращи разкрития. Тя обвини в побой анонимна мутра. "В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха. Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята", разкри Андреа като оправдание на това защо се е напила. Съвсем наскоро Галена призна при гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви, че е започнала да пие алкохол още след абитуриентския си бал.