Става въпрос за композитора на една от песните му "Гълъбо" - Вида Пиронкова. Тя бе смъртно обидена на певеца дълги години. Причината - пренебрегнал я при сключване на договор с мобилен оператор за използване на песента. В последствие парчето бе забранено и свалено от всички платформи след разпореждане на Пиронкова като автор на композицията. "Тъжната истина е, че една дребна жена се полакоми за пари и лиши поколения напред от един уникален проект", коментираха тогава в средите. А сега същата зарови томахавката срещу Миро Костадинов и се появи на негов концерт преди броени дни в столичен клуб.

Вида на първия ред на концерта на Миро преди дни.

И както гласи една поговорка: "Интересът клати феса", та така и Миро и Вида са се помирили, защото изпълнителят е трябвало да включи хита си в албума "46", който представи на събитието. И изненадите не спират дотук! Мария Илиева и Графа също се появиха на ивента. До този момент, половинката на дует "Каризма" никога не е показвал да има приятелство с нито един от двамата. Даже с Графа са и пряка конкуренция. А Мария пък не пропусна доза позитивизъм в срещата им. "Много те обичам! Трогна ме! Благодаря, че споделяш красотата, която носиш в себе си със света. Привилегия е да съм твой приятел!", написа под общата им снимка тя. "Привилегията е наша! Ти си вселена!", отговори и той. А за тяхното приятелство до сега никой не бе и чувал.

Коментирана тема на концерт-промоцията бе и заглавието на албума - "46", което би трябвало да е възрастта на изпълнителя. Да, ама не, защото с днешна дата Миро е на 47, които е навършил на 10 март тази година. "Явно и той като Лили Иванова ще сваля с по една година, за да минава за по-млад", шегуват се колеги на певеца.