Изпълнителката влезе в образа на испанската си колежка Шанел, която нашумя през 2022 година на "Евровизия" с парчето "SloMo". Именно него представи и нашата Дара на сцената на Капките. Дъщерята на покойния музикант Дими от "Сленг" и пиарката Ива Екимова буквално взриви шоуто за имитации с танци и еротика. Пищните й задни части лъснаха на фона на горещите ритми, а за капак тя трябваше и да пее, което е доста трудна задача, с която се справи с лекота.

Дара показа и дупе, и танци, и глас.

Именно заради това Дара успя да получи високи оценки от журито на "Като две капки вода", но за съжаление не завоюва победата в последното издание. С трофея се окичи Христо Петков, който се превъплати в образа на Кристиян Макаров и Юлиян Славчев, познати като група “Молец”. Той изпълни хита им “7 дни”.

Еротичното танцово избухване на Екимова видя от първите редове в публиката, нейната колежка и адашка Дара и я аплодира бурно. Тя беше гост в Капките по повод друга имитация, тази на актьора Христо Гърбов. Театралът обаче представи доста комично и травеститски образа на звездата. Поради тази причина и водещите Геро и Рачков не спираха да се шегуват, че певицата вижда Гърбов в остарялата й версия.