Дамите се включиха във вълнуваща надпревара за сватбени снимки с Евгени, като за целта трябваше да вкарат булчински букет в гигантско сърце с малък процеп точно в средата. Сватбената фотосесия се превърна в ожесточена битка за усамотение с Евгени, а най-точни се оказаха мерниците на Валерия и Елена. За разлика от тях, Поли не успя да вкара нито един букет през дупката и реши да се изхитри, като прескочи правилата и директно го набута вътре. След това претендентките трябваше да напишат сватбения си обет към Евгени, с който да изразят представите си за брачен съюз с него.

„Евгени, това, което мога да ти обещая, е че ще поддържам доброто ти настроение и то без особено настроение, защото самата аз съм ходещо настроение. Това, което може би няма да мога да ти дам, е вкусно приготвена храна, тъй като не обичам да готвя“, съчини в типичния си стил Поли, която чете директно от черновата си. „Ако ме попиташ какъв е звукът на бъдещето, ще изчакам до следобедните ни сиести, за да чуеш детски глъч, резониращ в гърдите ни. Ако ме помолиш да те утеша, ще ти напомня за крилете на Икар, понесен към слънцето в мечтите ни. Ще съм до теб, за да те нося, ако паднеш. Ако ме попиташ къде искам да ме отведеш, ще ти напомня, че лодка е любовта. Ще вдигнем заедно котвата – солта на океана да се наслои в къдриците ти“, написа Елена.

„Евгени, може би е случайност, или пък съдба, но е факт, че аз съм тук, а ти си пред мен. Това лудо приключение, което разби дори и най-необикновените ми мечти, е началото на нашето невероятно бъдеще. Знам, че домът ни би кънтял от смях и закачки, представям си дори как те водя на село при баба ми дядо ми и ти правят шупла, докато ти разправят какъв късметлия си. Ще ме взимаш с теб по турнета и ще ти подарявам роза след всеки концерт“, гласеше брачния обед на Микаела. „Евгени, заклевам се да бъда до теб в добро и лошо, в здраве и болест, радост и тъга, докато смъртта ни раздели. Заклевам се, че ще бъда твоя любима, твоят най-добър приятел и човек, на когото ще можеш да се облегнеш винаги, когато имаш нужда. Заклевам се, че ще те обичам такъв, какъвто си – както сега, така и когато буйните ти къдрици вече побелеят“, посвети се Валерия в обета си, цитирана от Womаn.bg .