Толкова велики, толкова красиви, толкова богати, толкова умни, толкова успешни и още, и още.... до втръсване! Е, свърши се! Или, както казват във варненско: "Кво стана, та не вечерЯхме?!"... Близки до "височайшото" семейство хвърлиха адската бомба с новината, че двамата съпрузи са разделени от седмици. А причината е класическата и дори изтъркана - изневяра от страна на Батинков, който направил милата си женичка лопатар. Тоца узнала, че мъжът й не само й кръшка, но го прави от доста време и побесняла, съобщава razkritia.com.

На 13 май Петрова имаше рожден ден и чукна 39 лазарника, но... противно на очакванията, не публикува нито една снимка в профила си - нещо, което прави по няколко пъти на ден и то за нищо. Нещо повече - преглед в профила й доказва, че последната й публикация е свързана с бизнес, а преди нея тя е качвала нещо на 5 май - цели 10 дни оттогава затишие.

"На Тоца един локум да й даде мъжът й и оная го снимаше, че да го качи в мрежата. Представете си как няма да се хвали десет дни, а на рождения си ден няма да бие тъпана, че е кралица. Но очевидно кралицата е станала на магарица и затова е добре човек да не дрънка толкова, камо ли да се фука постоянно", коментират източниците.