Той ще покаже и новите си татуировки, както и чисто белите си зъби, които рекламира навсякъде. Кътниците му станаха причина лековерни медии да тиражират лъжата, че има нова приятелка в лицето на дъщерята на собственика за заболекарската клиника Ванко 1, лежал в затвора за сводничество. Агресивната рекламна кампания на болницата на бившия пандизчия, на която само Hotnews.bg не се хвана, включваше и опровежение от страна на Ванко за връзка между бившия футболист и тунингованата щерка и дори закана, че Георгиев се осъмне с разбити зъби.

Джизъса обаче отдавна не крие връзката си с Мария Обрейкова. Той дори не изчака да финализира развода си с Поли, за която бе женен по-малко от година и вече е неразделен с новата блондинка, която топло го поздрави за победата в "Сървайвър". Поздравления бившия футболист получи и от почти всички други участници в предаването, както и от неговия водещ Ваня Джаферович.

"Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което ще промени живота им. Те бяха готови да предизвикат себе си и да водят битки. С тях бях и аз, този път като водещ на най-великото риалити, създадено някога. Никога не бях очаквал, че ще получа изобщо такава възможност в живота си. Очакванията и напрежението бяха големи. Водих много вътрешни битки, имах безброй безсънни нощи, минах през сълзи и разочарования, но в нито един момент не ми минаваше през ума да се откажа и да се предам. Имаше много критики и коментари, че не ставам и, че съм провал. Като публична личност, трябва да си готов за тези неща, но ще излъжа, ако кажа, че ми е било безразлично. С помощта на семейството ми, приятелите ми, участниците, целия екип и хората, които работиха с мен, успях да премина през това предизвикателство. Искам да им благодаря от сърце (те си знаят, кои са). Както казах на края на последния племенен съвет: докато не се впуснете в неизвестното, няма как да разберете колко далече можете да стигнете. А дадох наистина всичко от себе си. Цялото си сърце и душа. Сървайвър отключва сила, която не подозираме, че притежаваме и Сървайвър променя животи. Завинаги! Честита заслужена победа на Благо!", написа хърватинът.