Ивайло-младши, който в момента е на 10 месеца е направил първите си крачки сам, малко преди самолета да излети за Дубай. Именно там Мис България 2009 посрещна рождения си ден заедно със съпруга й Ивайло Батинков и двете им деца. "Малкият Ивайло ни направи много щастливи, защото проходи ден преди рожденият ми ден, така се получи двоен празник за семейството ни", похвали се щастливата майка. Ексклузивни снимки от почивката публикува първо HotNews, с което опровергава категорично тръгналите слухове, че Антония и мъжът й са разделени от седмици.

Семейство Батинкови е в пълен комплект.

"Ивайло да ми изневери на мен?! Това е вица на годината!", лаконична бе Антония по повод спекулациите. Бившата Мис България призна също, че в последно време няма особено много време да качва каквито и да било снимки в социалната мрежа. Именно това беше изтъкнато като довод за крах в семейството й и твърдения за изневери от страна на Батинков.

Традиционно за всеки техен рожден ден, Антония и Ивайло си изибрат дестинация, на която да посрещнат празниците си. Това не е първото им пътуване до Дубай, но не им попречило отново да се любуват на местните забележителности докато в България клюкарите си чешат езиците коментирайки "раздялата". По време на почивката си, Батинкови посетиха столицата Абу Даби и спиращата дъха Бялата джамия. Освен това не са се лишили и от удоволствия като плуване с делфини и други интересни преживявания, които виждаме от ексклузивните снимки.

Антония и сина й плуваха сред делфини.