Телевизионните изяви на амбициозната журналистка продължават в друго кулинарно шоу - "Черешката на тортата", отново по Нова телевизия. Явно от медията въобще не преценяват повторенията си, а може да се закълнем, че Цонева съвсем не е новоизгряваща персона в Черешката, където сме я гледали и в други сезони.

Щерката на Димитър Цонев открива новия сезон на продукцията, който започва на 22 май. Освен нея другите популярни персони, които ще премерят уменията си в кулинарията са Мисис България 2022 Манита Вартан, певицата Катя Близнакова, актьорът от “Много мой човек“ и „Братя“ Калоян Катинчаров и футболният треньор Вили Вуцов.

Първа с черпака ще се изяви Mисис България 2022 Манита Вартан. Дебютантката в предаването ще включи кулинарната машина на времето и ще се върне към арменските си корени, приготвяйки за гостите ястия от местната кухня. Мантъ, хоровац и гата ще бъдат само част от гозбите с богата история в пищното меню, с което Мани ще опита да разбие клишето, че красивите жени не могат да бъдат страхотни домакини.

Близнакова ще покани зрителите и гостите в еклектичния си дом във вторник. Сладкодумната Катя ще пусне на воля въображението си и ще предложи стегнато сезонно меню, в което всяко ястие ще има приказно наименование. Катинчаров пък ще се спре на концепция за италианско меню. Въпреки че няма много опит в кухнята, за домакина няма вариант да се провали. По тази причина Калоян ще избере да играе на сигурно, като повика подкрепление от най-близките си приятели от НАТФИЗ.

Деси Цонева, ще се развихри като истинска фурия в кухнята в четвъртък. Телевизионната наследница ще се бори за титлата кралица на импровизациите с експлозия от вкусове и основни ястия с три вида месо. Кулинарното дерби в края на седмицата ще закрие един от най-темпераментните треньори по футбол – Вили Вуцов. Предстои отборно готвене, а капитан ще бъде синът на Вили – Петър. Въпреки че общителният треньор с неподправено чувство за хумор не може да готви, той ще вложи сърце и душа във всичко, което прави. Менюто на лошото футболно момче ще бъде спортно, а за десерт ще предложи „блъскан“ чийзкейк.