Телевизията излъчи дълъг репортаж от рождения ден на бащата на Евегени на морския бряг, на който са присъствали и пианистът и Валерия. Основен герой обаче беше майката Светла, която започна да се оправдава, че била под стрес по време на снимките в Турция и според нея това я причината за ужасното държание. Поведението й, което надминава това на Джейн Фонда в кинохита "Свекървище", буквално взриви социалните мрежи, видя Hotnews.bg. Тунингованата Светла обясни, че братът на Евегени се обажда всеки ден на родителите си и се поинтересува дали това ще бъде норма и за пианиста, но не попита за това него, а Валерия, която не знаеше къде да се дене при разговора с майката на любимия си.

Нещо повече, свекървата поиска бъдещето бебе на Евгени и манакенката да носи нейното име, но не стана ясно, как се казват двете й внучета от брата на пианиста. Защото щом той толкова обича родителите си, че да им се обажда всеки ден, при това поотделно, би било логично едно от двете внучета да носи името на баба си, дори да са момчета, защото едно от най-красивите мъжки имена е Светлин. След невероятното презрение и лошо отношения, което демонстрира майката Светла към победителката в предаването, днес тя даде заден и обяви, че много харесва бъдещата си снаха.

„Щастливи сме, гушкахме се и с двамата. Имахме възможност да си поговорим повече. Тогава я видях за първи път, имахме само 10 минути, не знаех нищо за нея, бях стресирана. Страхотна е, много я харесвам“, каза пред bTV Светла Генчева днес, при това в централните новини на медията. Тя дори вече не иска бъдещето дете на влюбените да се казва Светла.

„Вече не е задължително да е Светла, важното е да е само „С“, това беше просто шега“, каза примирено бъдещата свекърва. Бащата Танко и тя пожелаха на двамата да се разбират и да се обичат. „Ако имат нужда от помощ винаги ще бъдем зад тях, ще ги подкрепяме, ще помагаме и ще им се радваме много. Определено сме много щастливи“, казаха те. Според зрители обаче свекървището ще вгорчи живота на бъдещата си снаха&

"Майка му се държи се абсурдно с Валерия. Грубо, дори невъзпитано, потресена съм от отношението към нея", пише зрител. "Малее мале...да си живее с майка си,щото това е псохотрилър...да звъни на мама по 2 пъти,мама да е на 1во място..я се жени за мама и да се свършва..това не е нормално", коментира друг.