Различен поглед към най-интересните теми и гости от деня в компанията на чаровната водеща ще отправят Иво Аръков, Кирил Недков, Антон Биров, Петър Дочев и Антоан Петров. А какви изненади са подготвили те и ще заместят ли достойно Сашо Кадиев - зрителите на bTV ще могат да проверят сами всеки делничен ден от 22 до 26 май, от 9.30 часа - “та чааак до обедните новини”. Hotnews.bg видя, че сред гост-водещите не е първият Ерген Виктор, който уж щеше да има рубрика в предаването, в която да се пробва в различни професии. Тази му работа продължи рекордно кратко и след като Виктор стана хлебар и готвач, рубриката и той потънаха в небитието. Същото се случи и с участията на фитнес маниака при Николаос Цитиридис. Виктор се появи едва три четири пъти в късното шоу и сега се оглежда за телевизионни участия в конкурентни медии, след като бе забравен от bTV.

Антон Биров

Не такова е отношението на телевизията към Аръков, който продължава да грее от екрана. Недков, който сяда в стола на Кадиев е актьор, познат от няколко сериала. Дочев е сред младите надежди на Младежкия театър в София, колегата му Антоан Петров вече има награда „Икар”, а Биров е журналист. След спекулациите, че Кадиев смята да напуска "Преди обед" заради натоварен график, явно телевизията му търси заместник.

Иво Аръков

През това време актьорът и водещ на „Преди обед“ ще бъде на пътуване из Европа, където ще съчетае театрални изяви /още тази събота в Хамбург предстои да представи заедно със Стефани Ивайло постановката „Игра за двама“/ с романтично пътуване с годеницата си – модела Ивелина Чоева, на което ще отпразнуват рождения й ден.

Петър Дочев

Кирил Недков

Антоан Петров