Една от най-известните сексоложки в България съобщи изненадващата новина, че след впечатляващите 9 години семеен живот вече не е със съпруга си Такис. Ето част от нейното послание във фейсбук без редакторска намеса:

"Обичам ви! Нашия любящ развод се превърна в групова терапия за цялата България. Мнения се разделиха. Нека да видим психологически анализ (все пак съм клиничен психолог): 1. Дълбоки хора казват: Не бързай, остани сама и усети какво наистина искаш‍. Добър вариант, защото първото междумужие беше само 2 месеца и смятах, че спешно трябва да съм в отношения и тогава на моите 31 години вярвах, че жена без отношения недодялана‍. Благодаря на моите терапевти, че тази идея отдавна изгониха от моята глава. 2. Други казват: спешно трябва да си намериш някой, че остаряваш и се притесняваме за теб. Обикновено това казват хора, които в същност са сами и се притесняват за себе си. Освен това, никога не съм се чувствала по привлекателна отколкото в момента. Вярвам, че жена как добро вино с години става по прекрасна. 3. Има и критици: Само разваляш мъже стой си сама. Какъв терапевт си ти, един мъж не можеш да задържиш. Това казват хора, които се чувствам много самотни и нещастни в своите отношения и тук завиждат, че аз смело правя това, което желае моята свободна душа, а те стоят в мъртви отношения от страх и вина. Погледнете към живота си и попитайте, къде бездействате‍? 4. Евала! Шапка сваляме за смелост! Това идва от жени, които сами са много смели и аз ги окуражавам и вдъхновявам на промяна (например, да сменят работа). И аз много ви обичам, моите смели Красавици 5. А щастливи хора просто ми пращат любов и подкрепа и уважават моите избори. Имайки ми доверие, че ако нещо правя значи това е правилно за мен и целия свят. И като цяло са заети със своя щастлив живот и не им е до мен.

С любов давам да изучавате себе си чрез мен. Всички сме само огледала един на друг. Вашата реакция показва много неща за вас. Процес на развитие винаги е красив. Междувременно ми пишете, че много от вас минавате в момента раздяла и молете за повече информация за това."