От няколко дни плеймейтката не спира да дразни врагините си със снимки от фестивала в Кан, където прихвана не една и две знаменитости за снимки. След като ви показахме как позира до Харисън Форд, Нора побърза да се покаже и в компанията на Леонардо ди Каприо. Тук обаче удари на камък, защото някои от последователите й я обвиниха в измама.

"За мен беше истинско удоволствие и страхотно изживяване да присъствам на премиерата на новия филм на Мартин Скорсезе, с участието на Леонардо ди Каприо. Благодаря и за снимката ,която си направихме, въпреки хилядите желаещи. Чувствам се специална до този талантлив и много красив мъж!", написа под кадъра Недкова. Кефът й обаче на секундата бе осуетен от съмнения, че се е снимала с холивудския секссимвол. "Въобще не е той...Кого баламосваш..Нищо общо с Лео до Каприо", оспориха снимката й в Инстаграм.

В действителност обаче е той, просто актьорът е неузнаваем под прожекторите на фестивала. Норчето разбира се се защити по нейн си начин: "Явно не знаете, че има прожектори и светлината се променя. Но явно вие бяхте там, не аз!"

Други пък се опитаха да я ласкаят. "Опасна си Джей Ло", сравниха я с латино дивата. "Да се докоснеш до този Великан, това е нещо което трудно човек би си представил", коментират последователите й. "Абе, личи си че си напипала правилния чичак", отсичат още те.