Щастливото събитие в живота им се случва малко след като бяха избрани за най-добрата двойка на риалитито на Нова телевизия "Един за друг". Влюбените публикуваха снимки от гражданското на Красно село. Бившата адреналинка Виктория е със страхотна булчинска рокля, а любимият й Явор е в син костюм с розова папионка.

От написаното от булката става ясно, че вчерашната дата, когато се е случило събитието, не е случайна. "Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели. Скоро ще качим и още интересни снимки", написа г-жа Зайн в Инстаграм.

Влюбените решили само да подпишат в обредната зала, а за сватбено тържество се отказали. Близки до тях го отчитат като пресметливост, защото не им се харчело пари за бляскав менделсон. "Явор е доста пестелив и пресметлив. Вероятно това е причината да няма пищна сватба, каквато се очаква за една звездна двойка. Нали са победителите на "Един за друг", коменитрат с ирония в средите.

На церемонията в тесен семеен кръг са присъствали танцьорът Атанас Месечков и съпругата му Кремена, които очевидно са сред приближените до Вики и Явор. Месечков написа прочувствен поздрав към младоженците и то на английск?! "Нека вашата любовна история бъде изпълнена с безкрайна радост, смях и безброй красиви спомени, докато се впускате в това невероятно пътуване заедно. Нека сърцата ви винаги бият като едно, душите ви винаги да танцуват в хармония, а любовта ви да става все по-силна с всеки изминал ден. Пожелавам ви цял живот, изпълнен с любов, щастие и скъпи моменти, докато казвате „Да“. Поздравления за вашия сватбен ден и нека бъдещето ви бъде изпълнено с любов и блаженство", в превод.