До този извод стигнаха възмутени фенове, след като манекенката и защитничка на животните си показа рогата във видео от 25-годишния си рожден ден, което бе разпространено в социалните мрежи. Зрители останаха в потрес от грозната сцена, в която Валерия директно отпъжда Евгени, за да позира сама пред обективите. От клипчето се вижда как той се доближава до нея и поставя ръката си на кръста ѝ. В този момент Валерия със студен поглед се обръща към него и му казва: "Махни се!"

Допускайки, че най-вероятно не е чул добре, Евгени остава до нея, при което рожденичката го скастря за втори път. След това тя се доближава до ухото му и прошепва нещо, след което той се отдръпва от нея и казва "ооокей", а физиономията му изведнъж придобива сериозен вид. Въпросното поведение от страна на Валерия, показано във видеото, веднага отприщи вълна на гняв сред интернет потребителите. Към момента броят на възмутителните коментари по адрес на 25-годишната рожденичка продължава да расте.

"Много е чист този клип и добре се чува: "нататък махни се". Ужас, ужас", негодува зрител. "Що за простотия, коя е тя да се държи така, кой е той, да трябва да търпи това, боже много се изложи Валерия. Аз разбирам, че са ви принудили да спазвате някакви норми след договора, но то като имаш невъзпитан и наистина супер нискоинтелигентен човек като нея, можеш да очакваш апокалиптично развитие… много жалка картинка и за него, и за нея. Направо го заби на дъното", изразява отвращението си от подобно действие втори.

"Колко грозно изглежда тази реакция!", "Голяма простачка е тази Валерия. Как може да говориш по този начин, не знам. Евгени, заслужи си това унижение", "Бягай… Генчо… докато е време… Но вероятно има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме…", "Момче. Много лоши приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки", гласят още от негативните коментари. В крайна сметка Валерия постига целта си и на видеото, което споделя в социалните мрежи, 25-годишната победителка се наслаждава на светлините на прожектротите сама и без Евгени, коментира Woman. bg.