Знойната румънка поздрави любимия си веднага след загубения му финал в Женева, като подчерта пред своите 1,2 милиона последователи, че се гордее с него и е благословена „да го има в живота си през всичките тези години“. Това признание явно вбеси Лолита, която се раздели с тенис звездата миналата есен след две години връзка.

В последните дни 28-годишната рускиня успя да обиколи всички рекламни партита, съпътстващи гран при на Монако във Формула 1. Османова дори успя да чуе на живо и австралийската поп дива Кайли Миноуг, която вчера отпразнува 55-ия си рожден ден на Лазурния бряг.

Между клипчетата и снимките на своите тоалети Лолита ни в клин ни в ръкав пусна следните думи „Много е забавно да наблюдаваш, когато тъпото мисли, че е хитро“. В социалните мрежи веднага се усъмниха, че тези реплики се отнасят към бившия на Османова и новата му.

В течение на целия турнир миналата седмица 32-годишният Димитров не спираше да пише послания по тв камерите към 3 г. по-възрастната Геня, дъщеря й Шарлот и дори към майка й. Гришо който в Женева записа свотя победа №32 от общо 100 мача срещу играчи от топ 10, вече е в Париж. Утре той стартира на 13-ия си „Ролан Гарос", където, е поставен под №28 и първи съперник му е 147-ият в света Тимофей Скатов (Каз). Днес българското участие открива Виктория Томова, която ще се изправи срещу Екатерина Александрова (Рус) в последен двубой на корт №12.