Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с различните инициативи, а голямата изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите - всяка неделя от 20:00 до 22:00 ч. по bTV.Всяко от популярните лица ще застане с името и авторитета си в подкрепа на каузите за бъдещето.

В първия специален епизод на фокус ще бъде Българска хранителна банка - нейната благородна и екологична кауза, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя всекидневно помага. В отбори по двама, които ще се състоят от един представител на организацията и една известна личност, за каузата ще играят обичаните български актьори - Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Всеки от тях на драго сърце, с огромен хъс и вълнение, ще се впусне в предизвикателството „Стани богат“ – „Въпрос на бъдеще“, за да спечели със знанията си възможно по-голяма сума в подкрепа на достойната кауза.

В първото благотворително издание на играта, тази неделя от 20:00 ч., въпросите ще задава титулярният й водещ Михаил Билалов, който обещава, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави емоции, усмивки и адреналин. В следващите специални епизоди неговото място ще заемат различни изключителни, знаещи и харизматични български личности, сред които журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, който ще изпитва Малия Илиева, проф. Петър Стоянович и други.