Тя разкри колко усилия е вложила в своя профил в Instagram, казвайки следното: “Тази сума, която стои зад тази снимка е еквивалент на лишенията като ценно време с близките ми, което съм отделила на платформата, да я обслужваме нея да обслужвам съдържанието, което хората гледат. Това става все по-енергоемко, защото хората се насищат на просто снимката, те искат да е по-качествена, да е по-интересна, да е по-екстравагантна. И ти постоянно се стараеш и се форсираш, не е да си легнеш в комфортната зона и да си кажеш “ето тука сега си вървя”.

Алекс сподели и подробности за начина, по който работи, разкривайки че има свой собствен агент, който се грижи за нейния график и координира множеството ангажименти, които тя има. "В момента имам мой личен агент, който координира комуникацията с всеки един от партньорите ми, той координира графика на фотографа и монтажиста, който да бъде на разположение в конкретния ден, когато имам насрочени снимки. Всичко се следи - график на снимки, график на публикуване, график на одобрение".

Алекс дори разкри най-голямата сума, която се е наложило да откаже, пише Woman. bg: “Последният път беше много скоро, отказах над 40000 лв за цяла кампания постове, защото просто нямаше как да приема, понеже беше конкурентна фирма на клиент, с който вече съм подписала дългосрочно. Тоест - който превари, той завари и тогава се опитахме, няколко пъти четохме договора, защото клиентът много настояваше, но нямаше как да съчетая двете неща и това са адски много пари, но ги загубих. То не е да си ги загубил, защото никога не са били мои, изпуснах възможността да ги спечеля.”