Красавецът се показа едновременно по две от най-гледаните телевизии в неделя вечер, при това в централна роля като водещ. По БНТ Вергов раздаде наградите за българско кино на церемония, която се състоя в Националната опера и балет на 16 май. Телевизията-майка обаче я показа на 28 май, а по същото време по Нова телевизия зрителите можеха да гледат раздаването на призовете за най-добра българска песен.

Водещ отново бе Вергов, а от първия ред на залата в Пловдив го гледаше бившата му жена, с която той отново се събра. Вергов побърза да се похвали с дубъла в инстаграм, видя Hotnews.bg. Женен ли е все още актьорът бе една от големите въпросителни, които се повдигнаха след като Диана Димитрова го обвини в насилие на снимачната площадка на „Откраднат живот”. Според нейния тогавашен адвокат Антон Станков няма документ, който да показва, че Вергов и майката на единствената му дъщеря Алина са в законен съюз.

Актьорът не говори за личния си живот, мълчание пази и бившата му Ирина Ялъмова, рекламен специалист. Факт е обаче, че от няколко години двамата демонстрират близост и дори бяха на пътешествие в чужбина преди години с колеги като Владо Пенев и Мартина Вачкова. С двете си едновременни появи по телевизиите Вергов излезе от фризера, след като участията му бяха замразени заради обвиненията на Димитрова. В „Като две капки вода” бе заменен от Асен Блатечки, но той не блесна с нищо на сцената на шоуто за имитации и като нищо другата година Вергов ще се върне на столчето до Фънки и Хилда Казасян. Междувременно Димитрова заведе нова жалба с нов адвокат срещу Юлиан.