„Имам дислексия и много тежък бърнаут. И в момента съм с бърнаут и си водя предаванията, но съм много зле. Бил съм и в много тежка депресия и това доведе до проблеми със сърцето.” Това разкритие прави рапърът Тото пред Ергена Евгени. По време на интервю, което врачанският изпълнител взе от къдрокосия пианист говорят за тежката работа и отговорности, когато Йонислав Йотов започва да споделя пред своя гост за личните си проблеми.

„Сам си го причиних. Екстрасистолите са прескачания на сърцето. 2-3 пъти е нормално, но 100 пъти на ден е стресиращо. А аз бях стигнал до 150, за първи път публично разкрива за здравословното си състояние.

Изпълнителят отлично знае причината за сърдечните си проблеми. "От депресията и от очакванията на хората - каква песен ще издам, какъв гост ще дойде, дали ще оправдая очакванията им, дали ще мога да се справя, дали ще мога да платя заплатите", разказва Тото.

И продължава: „Не можех да измисля рима на гащи. Не можех да напиша не песен, а два реда. Много тежко беше! Но после се запознах с един човек, който пуска служителите си всеки ден на фитнес от 13 до 15 часа. Реших и аз да го направя. Още от първия път се получи - когато се прибрах в 15 часа, довърших една песен, а до 17 написах още една", разкрива тайната на своето спасение певецът.