Димчев, който през цялата седмица даваше ниски оценки и критикуваше останалите участници, в крайна сметка взима плакета на шеф Манчев. Екстравагантният чешит е успял да надвие конкуренцията, които били очаровани от представянето му. Зрителите ще могат да видят вечерята му тази вечер.

Художникът Александър Балкански, модната шефка Ивет Григорова, новинарката Филипа Огнянова и кино журналистката Станислава Айви ще останат възхитени от домакина. Затова и ще дадат най-високите оценки, с което поднасят победата на Димчев.

Иво Димчев надминава всички очаквания и луди фантазии в кулинарното си представяне. Човекът на изкуството, различен от общоприетото, ще предложи ексцентрични изпълнения и провокации като неотлъчна част от своето меню. Вечерята на непредсказуемия артист ще бъде всичко друго, но не и банална – салата с вериги, дъвкана баница и смразяващи агнешки главички са само малка част от арт инсталациите, които Иво ще сервира на шокираните гости. Всичко това обаче ще му донесе и плакета на Черешката.